Velkommen

"Velkommen til de følsomme sjæle & de store hjerters klub"

Hvorfor starte endnu en blog når der er et utal af blogs i den virtuelle verden? Jeg har valgt at kaste mig ud i blogverdenen, fordi jeg de sidste mange år har følt, at der manglede en blog der kunne omfavne de bløde og mere hverdagslige aspekter af livet. Tro mig, tæller vi sammen har jeg nok lig dig, brugt et utal af dage på at ligge i sofaen og læse blogs og drømme mig væk til smukke lejligheder, den perfekte garderobe, drømmerejser, 10 trin til hvordan jeg ligger den perfekte makeup, ugeplaner for hvordan jeg holder min krop i top med sund mad og indblik i min ”perfekte” uge. Men, jeg ved også at livet er meget mere end et perfekt liv i de rigtige jeans og en aperol spritz i hånden.

Jeg har i mange år været del af modeverdenen som PR koordinator og senest selvstændig i musikbranchen med fokus på PR, altså har blogsfæren været et medie jeg har arbejdet meget med, men altid selv siddet på den anden side af skrivebordet som hende der forhandlede med bloggere og diverse platforme. Nu har jeg lyst til at bevæge mig om på den anden side af skrivebordet, se ud over den virtuelle verden med et par nye briller, mens jeg nyder en god kop kaffe og berører emner der fylder i min verden.  Hvor jeg ofte har oplevet, at det har handlet om fokus på fysiske aspekter og iscenesættelsen af det gode materielle liv, har jeg brug for at kravle ind under gulvtæppet og feje skidtet væk. Jeg brænder for at fortælle om det gode liv med de bløde værdier & hverdagsaspekter som appelsinhuden, graviditetskvalmen, frygten der sætter ind når du er bange for ikke at slå til, lykkefølelsen når din kæreste pludselig frier til dig, ensomheden når din veninde aflyser en kaffedate for 4 gang og varmen i kroppen over at nyde en time for dig selv med en kop kaffe og en god bog.  En blog, der på en gang har det gode liv i fokus, men også det realistiske og følsomme liv.

Måske sidder du og tænker, hvorfor jeg har så stort et behov for at dele budskabet om det gode realistiske liv og bede dig træde med ind i de følsomme sjæle & de store hjerters klub? Well, fordi jeg selv har været nede af den vej der hedder mellemtilfredsheden vej, der hvor du intet føler, men hver dag bare er en ny dag i kalenderen. Det er den vej, hvor vi bruger 80 % af vores hverdag på at drømme om hvor godt vores liv kunne være, mens vi sidder fast i vores ”hamsterhjul”. Det er det liv, hvor vi har pakket vores rygsæk med et sæt livsregler, som ofte lyder på at få en god uddannelse, gode karakterer, et godt & velbetalt job, en mand, et par børn, et hus og en bil. Alt imens der konstant er rent hjemme hos os, vi når at træne 5 gange om ugen, bager til forældremøderne og drikker latte med veninderne, mens vi opdaterer vores sociale medier om hvor godt det hele kører. Det ”perfekte” livsjul, som alle andre vil give karakteren 12, men hvis du spørger os selv er lig et 2 tal fordi vi mangler nærvær overfor os selv, vores hverdag og vores relationer.

I 27 år fulgte jeg alle andres forventninger til mig, blev cand mag som pure ung, levede i dårlige parforhold, knoklede røven ud af bukserne i hårde jobs og kørte mig selv alt for hårdt. Lige indtil alt væltede og ironisk nok, så ingen det, for alt ”kørte” jo på skinner. Jeg sagde mit job op, smed mig på yogamåtten og begyndte at mærke efter og av for satan hvor gør det ondt når du har mistet dig selv og pludselig vågner op. De sidste tre år har jeg brugt på at spørge mig selv, hvad er det kærlige valg? I alt hvad jeg gør. Og det kærlige valg var at starte en rejse ind i mig selv, lære mine følelser at kende og spørge mig selv hvad jeg havde lyst til. Jeg havde lyst til at blive yogainstruktør, prøve kræfter med en coachuddannelse, blive selvstændig, være i relationer med gode og loyale mennesker, prioritere et varmt parforhold og sætte mig selv øverst på to do listen. Det her er ikke et quick fix, men et livsprojekt. At være glad er et realistisk projekt, som kræver at man tager en dag ad gangen og altid spørger, hvad det kærlige valg vil være i den eksakte situation.

Jeg håber derfor, at mit univers kan blive en inspiration i din hverdag, give dig mod til at springe ud af mellemtilfredsheden og kaste dig ud i alle de drømme du har. Jeg vil fortælle dig om de aspekter der fylder i min verden lige fra morrollen til iværksætterverdenen, yogaens rejse og det at være menneske med alt hvad det rummer af op og nedture. Jeg håber du vil sludre med, dele dine historier med mig og vi får skabt en platform fyldt med mod, kærlighed og drømme.

Kærligst Cille

Hvad sender du ud?

Hvad sender du ud?

Hverdagens helte: Emma Martiny

Hverdagens helte: Emma Martiny